Reisorganisaties

Het boeken van je stedentrip naar Edinburgh bij een bekende reisorganisatie

Alhoewel sommige reizigers liever alles zelf regelen, komt het boeken van je citytrip naar Edinburgh via een gerenommeerde reisorganisatie ook met enkele voordelen. Ga je met Tui naar Edinburgh? Of vertrek je met De Jong Intra richting Edinburgh? Behalve het feit dat je alle regelzaken uit handen geeft, gelden er nog meer pluspunten. Zo kun je bij calamiteiten of onvoorziene omstandigheden terugvallen op de ANVR en word je bij eventuele problemen gedurende je reis bijgestaan door de Nederlandse klantenservice. Dat is pas met een gerust hart naar de Schotse hoofdstad vertrekken!

Met reisaanbieder TUI naar Edinburgh

TUI is een sterke speler op de internationale markt, maar bezit ook in Nederland een toppositie in de reisbureaubranche. Niet zo opmerkelijk dus, dat je met TUI ook naar Edinburgh kunt vertrekken. Je kunt bij deze reisaanbieder kiezen uit reizen met het vliegtuig, of op basis van eigen vervoer. Kies je voor een vliegreis? Dan vertrek je in de meeste gevallen vanaf Schiphol Airport in Amsterdam richting de Schotse hoofdstad. Ook is een vlucht vanaf Rotterdam Airport mogelijk. Vertrek je met TUI naar Edinburgh, dan verblijf je in een centraal gelegen drie- of viersterrenhotel.

Hoe ziet een reis met Oad naar Edinburgh eruit?

De Nederlandse reisorganisatie Oad is een specialist in busreizen. Vertrek je met Oadnaar Edinburgh, dan kun je erop rekenen dat deze reis per comfortabele touringcar tot in de puntjes is geregeld. Je neemt de ferry naar de Engelse havenstad Newcastle, waar de reis over het vasteland richting de Schotse hoofdstad wordt voortgezet. Aan het eind van het jaar kun je met Oad naar Edinburgh om te gaan kerstshoppen. Je verblijft dan in een hotel vlakbij de stad. Ook kun je bij Oad diverse rondreizen door Schotland boeken, waarbij Edinburgh is inbegrepen.

Met De Jong Intra naar de Schotse hoofdstad

Naast Tui en Oad behoort ook De Jong Intra tot de bekende reisorganisaties van ons land. Bij De Jong Intra ben je aan het juiste adres voor tal van stedentrips. Ook de Schotse hoofdstad Edinburgh ontbreekt niet aan hun aanbod. Je kunt bij deze reisorganisatie kiezen tussen een vliegreis of een reis op basis van eigen vervoer. Wat je accommodatie betreft, heb je de keuze uit een twee-, drie- of viersterrenhotel. Elk hotel heeft een perfecte, centrale ligging zodat je het maximale uit al je dagen in deze prachtige stad kunt halen.

Te land en ter zee of in de lucht? Hoe vertrek jij naar Edinburgh?

Wat doe jij? Stap je voor je stedentrip naar Edinburgh in het vliegtuig, of neem je liever de auto en de ferry? Dat laatste kost weliswaar meer tijd, maar is ook een beleving op zich. Vliegreizen zoals die door diverse reisorganisaties worden aangeboden, kunnen afhankelijk van de vertrekplaats door verschillende vliegmaatschappijen worden uitgevoerd. Zo vliegt Ryanair vanaf Eindhoven, vertrek je met Transavia van Rotterdam en zet KLM vanuit Amsterdam koers naar de Schotse hoofdstad. Ook British Airways vliegt vanaf Schiphol naar Edinburgh Airport.

Handige tips & blog

Dit zijn de 10 lekkerste traditionele gerechten van Edinburgh

Wanneer je op citytrip gaat naar Edinburgh zou je niet meteen denken aan heerlijk eten, maar niks is minder waar! Edinburgh bezit namelijk tal van super leuke ...

10 leuke weetjes over Edinburgh

Het is bijna zover; je gaat op citytrip naar Edinburgh. De voorbereidingen kunnen beginnen, zoals je koffer inpakken, online inchecken voor je vlucht, de L...