Appartementen in Edinburgh

Appartementen in Edinburgh: voor dat extra beetje rust en comfort

De onafhankelijke stedentripper die gesteld is op dat beetje extra privacy, zal veelal voor een van de appartementen in Edinburgh kiezen. Een appartement in Edinburgh is in elke wijk van de Schotse hoofdstad zonder problemen te vinden. Ga je voor dat appartement in Edinburgh in het centrum om vanuit je luxe fauteuil uit te kijken op het Edinburgh Castle? Of ga je voor een (vaak goedkoper) appartement in een wijk vlak buiten Old of New Town, zodat je nóg meer van het echte leven kunt proeven zoals de locals het leiden?

Direct een appartement in Edinburgh boeken


Een appartement in Edinburgh in het hart van Old Town

Klinkt die fauteuil met uitzicht op het Edinburgh Castle wel aantrekkelijk? Door het Edinburgh Castle View Apartment on Grassmarket te boeken, geniet je al nippend aan je wijntje of koffie inderdaad van dit prachtige kasteel. Dit appartement in Edinburgh in het centrum telt 40 vierkante meter en heeft twee aparte slaapkamers. Het verblijf is geschikt voor drie personen. Kinderen zijn niet toegestaan. Dit appartement in Edinburgh ligt op een van de beste locaties van de stad en vormt de perfecte uitvalsbasis om de historische bezienswaardigheden in Old Town te ontdekken.

Nog zo een hartverwarmend appartement in Edinburgh in het centrum van de stad

Dat Old Town een geliefde wijk is, blijkt maar eens te meer uit het ruime aanbod appartementen in dit stukje Edinburgh. Het Edinburgh Palace Apartment biedt met zijn 50 vierkante meter plaats aan twee personen. Dit appartement in Edinburgh ligt zo goed als naast het paleis van Holyroodhouse. Hier zijn de royalties je buren! Konigin Elizabeth verblijft hier wanneer ze een bezoek brengt aan Schotland. De Royal Mile ligt bij een verblijf in dit appartement in Edinburgh binnen handbereik en leidt je naar het Edinburgh Castle.

Op een steenworp afstand van de oude binnenstad

Niet in Old Town of New Town, maar wel vlakbij dit historische centrum is het Castle Apartment – Annandale gelegen. Dit appartement in Edinburgh nabij het centrum vind je in de wijk Broughton. De accommodatie is mateloos populair en daarom kun je hem het beste zo vroeg mogelijk boeken. In tegenstelling tot veel andere appartementen in Edinburgh verblijf je hier niet in een typisch toeristische buurt, maar in een local spot. Princes Street en George Street liggen op loopafstand. Ook stopt de tram bijna voor de deur van dit appartement in Edinburgh.

Nog iets verder van het centrum?

Hoeft jouw appartement in Edinburgh niet speciaal centraal te zijn gelegen? Dan wordt het aantal mogelijkheden nóg groter. Overweeg bijvoorbeeld eens een verblijf in viersterrenaccommodatie Posh Palace, dat op vijf kilometer afstand van de Royal Mile ligt. Ook het Edinburgh Seaside Studio Apartment, dat met drie sterren is gewaardeerd, bevindt zich op een bijzondere locatie. Dit appartement in Edinburgh ligt namelijk aan zee, in de wijk Portobello. Met de bus ben je in vijftien tot twintig minuten in het centrum van Edinburgh. Aan winkels, cafés en restaurants is in de wijk zelf ook geen gebrek.

Handige tips & blog

Dit zijn de 10 lekkerste traditionele gerechten van Edinburgh

Wanneer je op citytrip gaat naar Edinburgh zou je niet meteen denken aan heerlijk eten, maar niks is minder waar! Edinburgh bezit namelijk tal van super leuke ...

10 leuke weetjes over Edinburgh

Het is bijna zover; je gaat op citytrip naar Edinburgh. De voorbereidingen kunnen beginnen, zoals je koffer inpakken, online inchecken voor je vlucht, de L...