Zoek & boek

Virgin Hotels Edinburgh

City of EdinburghCity of EdinburghVirgin Hotels Edinburgh
Kom meer te weten over deze accommodatie

Alles over Virgin Hotels Edinburgh

Virgin Hotels Edinburgh is een levendige en opwindende bestemming gelegen in het hart van de prachtige stad Edinburgh. Dit unieke hotelconcept, geïntroduceerd door de befaamde Virgin Group, biedt gasten een geheel nieuwe ervaring van gastvrijheid en stijl. De kamers van Virgin Hotels Edinburgh zijn modern, fris en voorzien van trendy en kleurrijk design. Elk detail is zorgvuldig doordacht om een levendige en toch comfortabele sfeer te creëren. Gasten kunnen genieten van hoogwaardige voorzieningen, zoals luxe beddengoed, state-of-the-art technologie en een eigen bar in elke kamer. Een van de hoogtepunten van...

Voor Virgin Hotels Edinburgh

Vind de beste prijzen

Booking.com Bekijk prijs
Wat is er beschikbaar

Faciliteiten

  • Wifi
  • Huisdieren toegestaan
  • Airconditioning
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessfaciliteiten
Neem een kijkje

Sfeerimpressie

Extra informatie

Alles wat je wilt weten

Virgin Hotels Edinburgh is een levendige en opwindende bestemming gelegen in het hart van de prachtige stad Edinburgh. Dit unieke hotelconcept, geïntroduceerd door de befaamde Virgin Group, biedt gasten een geheel nieuwe ervaring van gastvrijheid en stijl.

De kamers van Virgin Hotels Edinburgh zijn modern, fris en voorzien van trendy en kleurrijk design. Elk detail is zorgvuldig doordacht om een levendige en toch comfortabele sfeer te creëren. Gasten kunnen genieten van hoogwaardige voorzieningen, zoals luxe beddengoed, state-of-the-art technologie en een eigen bar in elke kamer.

Een van de hoogtepunten van Virgin Hotels Edinburgh is het levendige sociale centrum van het hotel. Hier kunnen gasten samenkomen, ontspannen en genieten van een scala aan entertainmentopties, waaronder live muziek, dj’s en thema-avonden. Dit zorgt voor een bruisende en energieke sfeer waar gasten kunnen socializen en nieuwe mensen kunnen ontmoeten.

Het hotel beschikt ook over een uitstekend restaurant waar gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten bereid met verse en lokale ingrediënten. Het menu biedt een scala aan culinaire opties om aan verschillende smaken en dieetwensen te voldoen.

Met zijn centrale ligging biedt Virgin Hotels Edinburgh ook gemakkelijke toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden, winkels en restaurants van de stad. Gasten kunnen genieten van de historische charme van Edinburgh, een bezoek brengen aan de beroemde Edinburgh Castle, wandelen langs de Royal Mile of genieten van een wandeling door de prachtige parken.

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod in Edinburgh voor je…