Zoek & boek

The Rutland Hotel & Apartments

The Rutland Hotel & Apartments
Kom alles te weten over deze accommodatie

Alles over The Rutland Hotel & Apartments

The Rutland Hotel & Apartments is een unieke en charmante accommodatie gelegen in het hart van Edinburgh. Met zijn elegante design en warme ambiance biedt dit hotel gasten een onvergetelijk verblijf. De kamers en appartementen van The Rutland Hotel & Apartments zijn stijlvol ingericht en voorzien van moderne faciliteiten. Of het nu gaat om een knusse hotelkamer of een ruim appartement, elke accommodatie is ontworpen met comfort en luxe in gedachten. Gasten kunnen genieten van een goede nachtrust in comfortabele bedden en zich verfrissen in moderne badkamers. Een van de...

Voor The Rutland Hotel & Apartments

Vind de beste prijzen

Booking.com Bekijk prijs
Wat is er beschikbaar

Faciliteiten

  • TV
  • Wifi
  • Airconditioning
  • Restaurant
  • Bar
Neem een kijkje

Sfeerimpressie

Extra informatie

Alles wat je wilt weten

The Rutland Hotel & Apartments is een unieke en charmante accommodatie gelegen in het hart van Edinburgh. Met zijn elegante design en warme ambiance biedt dit hotel gasten een onvergetelijk verblijf.

De kamers en appartementen van The Rutland Hotel & Apartments zijn stijlvol ingericht en voorzien van moderne faciliteiten. Of het nu gaat om een knusse hotelkamer of een ruim appartement, elke accommodatie is ontworpen met comfort en luxe in gedachten. Gasten kunnen genieten van een goede nachtrust in comfortabele bedden en zich verfrissen in moderne badkamers.

Een van de hoogtepunten van The Rutland Hotel & Apartments is de unieke combinatie van hotel- en appartementenaccommodatie. Dit biedt gasten de flexibiliteit om te kiezen voor een verblijf in een hotelkamer of een appartement met eigen keuken en woonruimte. Deze veelzijdigheid maakt het hotel geschikt voor zowel korte als langere verblijven, en voor zowel individuele reizigers als gezinnen.

Het hotel beschikt ook over een voortreffelijk restaurant en een trendy bar, waar gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten en verfrissende drankjes. Of het nu gaat om een uitgebreid ontbijt om de dag goed te beginnen of een gezellig diner met vrienden, het restaurant van The Rutland Hotel & Apartments biedt een culinaire ervaring van hoog niveau.

De locatie van het hotel is ook een grote troef. Gelegen aan het historische Princes Street, biedt het hotel een prachtig uitzicht op de iconische Edinburgh Castle en de levendige straten van de stad. Bovendien zijn de belangrijkste bezienswaardigheden, winkels en restaurants gemakkelijk bereikbaar, waardoor gasten optimaal kunnen genieten van alles wat Edinburgh te bieden heeft.

Toch geen match?

Gerelateerde accommodaties

Aparthotel Adagio Edinburgh Royal Mile

City of Edinburgh - Edinburgh
  • Centrale locatie, gemakkelijk bereikbaar
  • Ruime, goed uitgeruste appartementen
  • Moderne voorzieningen, comfortabel verblijf
  • Vriendelijk, behulpzaam personeel
  • Nabij historische bezienswaardigheden

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod in Edinburgh voor je…