Zoek & boek

Ten Hill Place Hotel

City of EdinburghEdinburghTen Hill Place Hotel
Alles wat je wil weten

Informatie over Ten Hill Place Hotel

Hotel Ten Hill Place is favoriet bij veel van onze klanten! Dit hotel heeft een hoge klantwaardering en een ideale ligging in Edinburgh. Bijzonder aan dit hotel is dat het in eigendom is van de “Royal College of Surgeons of Edinburgh” en alle winst die het hotel maakt, gaat naar de training van chirurgen wereldwijd. Daarnaast is het ook gewoon een erg prettig hotel voor een stedentrip Edinburgh. Bezienswaardigheden als Edinburgh Castle, Calton Hill en Holyrood Park liggen allen op loopafstand. Het hotel is smaakvol ingericht en heeft comfortabele kamers....

Voor Ten Hill Place Hotel

Vind de beste prijzen

De Jong Intra Bekijk prijs
Wat is er beschikbaar

Faciliteiten

Neem een kijkje

Sfeerimpressie

Extra informatie

Alles wat je wilt weten

Hotel Ten Hill Place is favoriet bij veel van onze klanten! Dit hotel heeft een hoge klantwaardering en een ideale ligging in Edinburgh. Bijzonder aan dit hotel is dat het in eigendom is van de “Royal College of Surgeons of Edinburgh” en alle winst die het hotel maakt, gaat naar de training van chirurgen wereldwijd. Daarnaast is het ook gewoon een erg prettig hotel voor een stedentrip Edinburgh. Bezienswaardigheden als Edinburgh Castle, Calton Hill en Holyrood Park liggen allen op loopafstand. Het hotel is smaakvol ingericht en heeft comfortabele kamers.
De kamers zijn voorzien van alle gemakken, zoals een groot bed, een stijlvolle badkamer en een grote televisie. Bij restaurant Drinks & Dining kan je genieten van een goede maaltijd, bereid met lokale producten. Voor een speciaal glas wijn, een goede whiskey of het proeven van andere alcoholische dranken ben je bij dit hotel ook aan het juiste adres!

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod in Edinburgh voor je…