Zoek & boek

Leonardo Hotel Edinburgh City

City of EdinburghEdinburghLeonardo Hotel Edinburgh City
Alles wat je wil weten

Informatie over Leonardo Hotel Edinburgh City

Leonardo Hotel Edinburgh City is gevestigd in een pand met een rijke geschiedenis. Het gebouw dateert uit de 19e eeuw en is gebouwd als kraamkliniek. De afgelopen decennia verwelkomt Hotel Leonardo Edinburgh City gasten van over de hele wereld die de stad komen bezoeken. Het heeft een ideale ligging met bezienswaardigheden als Grass Market, The Royal Mile en Edinburgh Castle op loopafstand. Op zoek naar wat minder drukte? Wandel in slechts een paar minuten naar The Meadows. De kamers zijn comfortabel ingericht en beschikken over de benodigde faciliteiten. Geniet van...

Voor Leonardo Hotel Edinburgh City

Vind de beste prijzen

De Jong Intra Bekijk prijs
Wat is er beschikbaar

Faciliteiten

Neem een kijkje

Sfeerimpressie

Extra informatie

Alles wat je wilt weten

Leonardo Hotel Edinburgh City is gevestigd in een pand met een rijke geschiedenis. Het gebouw dateert uit de 19e eeuw en is gebouwd als kraamkliniek. De afgelopen decennia verwelkomt Hotel Leonardo Edinburgh City gasten van over de hele wereld die de stad komen bezoeken. Het heeft een ideale ligging met bezienswaardigheden als Grass Market, The Royal Mile en Edinburgh Castle op loopafstand. Op zoek naar wat minder drukte? Wandel in slechts een paar minuten naar The Meadows.
De kamers zijn comfortabel ingericht en beschikken over de benodigde faciliteiten. Geniet van een Schots ontbijtbuffet in de ontbijtzaal en sluit de avond heerlijk af met een drankje in de bar. Gasten zijn erg te spreken over Leonardo Edinburgh City door het fantastische personeel en de fijne ligging.

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod in Edinburgh voor je…